Filmfestival för alla

Efter digitaliseringen har Mariannelunds biograf varit fullsatt hela veckan genom Filmfestivalen. Klasser från Furulundskolan har invigt den nya tekniken och i helgen var det dags för allmänheten att göra detsamma. Under lördagens visning av filmen The Hunger games fylldes nästan hela salongen. Besökarna blev bjudna på både tilltugg och en helt ny filmupplevelse.

Eksjö/Mariannelund2012-11-26 07:24

Det finns nog ingen i Mariannelund som har kunnat undgå att det är Filmfestival. Med ny teknik har skolklasser från Furulundsskolan fyllt Mariannelunds biograf och sett olika filmer under hela veckan. Under lördagens eftermiddag var det dags för allmänheten att få delta. Genom den väl recenserade filmen The Hunger games fick besökarna en helt ny filmupplevelse, tack vare den nya tekniken.

Ny filmupplevelse
Jana Anckarman som ansvarat för visningarna fanns på plats för att välkomna besökarna och berättar att man satsat mycket på marknadsföringen detta år. Detta resulterade i en nästan fullsatt biosalong. Innan filmen berättade Jana om satsningen på Filmfestivalveckan och Barnfilmbyn. Därefter informerade biografens föreståndare Gunnars Sand om vad digitaliseringen kommer innebära för Mariannelunds bio.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om