Första Eksjödagen succé

Att ingenting är omöjligt i Eksjö var den röda tråden genom hela Eksjödagen som ägde rum för allra första gången i lördags. Intresset var stort, och nu kommer firandet av staden att hållas årligen.

Mariannelundsprofilen Johan Zedig fick ta emot blommor från Bert Karlsson, för sin titel som årets företagare 2008.

Mariannelundsprofilen Johan Zedig fick ta emot blommor från Bert Karlsson, för sin titel som årets företagare 2008.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2009-03-30 06:29


- Bra initiativ Eksjö, jag önskar min egen kommun kunde göra något liknande istället för att åka snålskjuts på mig, tyckte Bert Karlsson, som var en de sex föreläsarna på stadshotellet i lördags.
Det är dags att blåsa liv i tron på Eksjö som stad tyckte arrangörerna FiestaEksjö och bjöd därmed in engagerande och medryckande föreläsare som Lou Rossling, pedagog, livsinspiratör och årets talare 2003, Pär Granlund, grundare av ishotellet i Jukkasjärvi, Nanne Bergstrand prisbelönt fotbollstränare för Kalmar FF, Pär Johansson, kulturentreprenör och ledare för glada Hudik teatern, Bert Karlsson, entreprenör och mångsysslare, samt författaren Ernst Brunner. Konferencier för dagen var den omtyckte radioprataren Lotta Bromé, som höll samman tiden mellan föreläsningarna och intervjuade medverkarna.
- Det är allt för få framgångshistorier som berättats i Eksjö de senaste åren men nu ska det bli ändring på det. Eksjödagen blir startskottet och ska bli en årligen återkommande tillställning med viktigaste uppgift att inspirera, säger Håkan Waxegård, en av grundarna till FiestaEksjö.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om