Fotvård - parets nästa storsatsning

Makarna Sandebo fortsätter att satsa i Mariannelund. Förutom café, bed and breakfast och butik öppnas nu snart också en fotvårdssalong.

Fortsätter satsa. Inom kort öppnar Maria och Mikael Sandemo en fotvårdssalong i Mariannelund. Foto: Eva Harrysson

Fortsätter satsa. Inom kort öppnar Maria och Mikael Sandemo en fotvårdssalong i Mariannelund. Foto: Eva Harrysson

Foto:

Eksjö/Mariannelund2016-04-13 11:49


Man kan verkligen inte anklaga Maria och Mikael Sandebo för att ligga på latsidan. Sedan tidigare har de deklarerat att de kommer att starta upp café, butik och bed and breakfast i Mariannelund. Nu kommer också beskedet att Maria Sandemo öppnar en fotvårdssalong i en tom lokal i Centrumhuset.

Det är verkligen många järn i elden för makarna som flyttade till Mariannelund för två år sedan.

- Alla säger att det är så bra att vi satsar och vi är så tuffa som vågar. Men vi är väl för dumma för att förstå att det inte går, säger Maria Sandemo skämtsamt.

Maria Sandemo är utbildad medicinsk fotterapeut och har tidigare haft salonger i tre andra kommuner. Tanken är att öppna i början av juni i Mariannelund. Någon fotvård finns inte i Mariannelund sedan tidigare, förutom det på Bobinen, men den vänder sig bara för de boende där.

- Jag håller öppet efter tidsbeställning, med tanke på att jag har ett ordinarie arbete att sköta. I framtiden ser jag gärna att det kan bli något slags samarbete, att jag kan dela lokal med någon som håller på med någon passande verksamhet, exempelvis en hudterapeut eller en nagelteknolog.

Den nya butiken och caféet slår upp portarna i månadsskiftet april/maj. Och boendet ska förhoppningsvis kunna öppna till sommaren

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om