Frukostmöte med Sara Schwardt

Kulturakademien i Mariannelund arrangerade i samverkan med Centrumkyrkan ett frukostmöte i Centrumkyrkan i lördags morgon. 50 intresserade hade kommit och det var fler än de hade förväntat sig. I sista stund dukade de några extra bord och så fick alla plats.

Sara Schwardt med boken i handen tillsammans med Anna Mellergård, kulturproducent i KAiM. Foto: Roelof Stroetinga

Sara Schwardt med boken i handen tillsammans med Anna Mellergård, kulturproducent i KAiM. Foto: Roelof Stroetinga

Foto:

Eksjö/Mariannelund2016-04-04 13:26


Linda Jonsson från Centrumkyrkan och Jana Anckerman ordförande i KAiM hälsade alla välkomna.

- Det är jättekul med sånt här samarbete, säger Jana. Idag får vi lyssna på Sara Schwardt som ska berätta om sin kommande bok. Hon är så duktig på skriva, men först ska vi äta frukost tillsammans. På det här sättet försöker vi att knyta ihop folk med olika intressen.

Sara Schwardt hade redan skrivit boken om brevväxlingen hon hade med Astrid Lindgren. Boken "Dina brev lägger jag under madrassen". Nu har Sara skrivit en slags fortsättning på den här boken. En bok där Sara berättar om sina dagliga upplevelser i Mariannelund.

- Då jag skrev i min dagbok varje dag, då bubblade det plötsligt upp idén om att skriva en bok utav dagboken. Det handlar om allt möjligt, säger Sara. Mariannelund och folket som bor här. Många ska känna igen sig när läser boken i framtiden.

Läs mer i måndagens papperstidning

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om