Fullt ös inför premiären

Det har varit fullt ös på Ing2 under helgerna som varit. Repandet för Eksjö revyn är i full gång och på trettondagsafton körs första föreställningen! Där kommer publiken att få skåda sketcher föreställande händelser från året som gått. Kungahuset, lärarlegitimationen och Mariannelunds översvämning är några händelser som kommer tolkas under 10 föreställningar.

Det är fullt ös på Ing2 där det repas för fullt för premiären.

Det är fullt ös på Ing2 där det repas för fullt för premiären.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2012-12-31 05:06


På Fritidsgården Ing2 repas det dans och monologer i varje rum. Där tränar över 30 personer utspritt på skådespelare, aktörer, dansare och musiker. Deltagarna träffas och repar varje helg och även kvällar nu när det börjar närma sig premiären.

Revy för alla
Det är 37:e året Eksjö revyn sätts upp i Eksjö. Antal och ålder på aktörer har varierat fram och tillbaka, men i år är intresset stort med större åldersskillnader än tidigare. Två nykomlingar för i år är Gunnar Sand och Ingrid Calås Klingberg. Några som revyns koreograf Annica Lindholm Tejfors försökt locka med sig i innan.
- Det är väldigt roligt att ha fått med Gunnar och Ingrid! Det är mer balans och vi hoppas på att det ska visa att revyn är till för alla, säger hon.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om