Fyra delar på Årets företagare

Fyra delägare i Eksjö lantbruksservice AB kan nu titulera sig "Årets företagare" i Eksjö kommun. Priset delades ut i samband med att kommunens näringsliv samlades till en träff.

Eva Abelsson från Företagarna delade ut utmärkelsen Årets företagare till en märkbart glad Kalle Nilsson på Eksjö lantbruksservice AB.

Eva Abelsson från Företagarna delade ut utmärkelsen Årets företagare till en märkbart glad Kalle Nilsson på Eksjö lantbruksservice AB.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2009-04-18 04:05


Riksorganisationen Företagarna står bakom utmärkelsen. Det görs för att uppmärksamma ett företag som gjort ett föredömligt gott arbete och för att uppmuntra andra företagare att lyckas bättre.
Vem som skulle få priset i Eksjö avgjordes av en jury bestående av representanter från Eksjös näringsliv.

Hård konkurrens
I år var det hård konkurrens om priset och i början av diskussionerna var valet svårt. Men snart hade årets företagare utkristalliserat sig och en enig jury valde Eksjö lantbruksservice AB.
- De har gjort en jätteprestation och jag tycker det är väldigt roligt att företaget får den här uppmärksamheten, säger Marie Brask, som är sammankallande i juryn.
Juryns motivering lyder: "Eksjö lantbruksservice AB har genom gott lagarbete samt förmåga att se och tillvarata möjligheter, lyckats utveckla sin verksamhet till ett välskött företag som satsar långsiktigt och har ett mycket gott rykte. Företaget är en viktig del av Eksjös näringsliv genom att det förser såväl lokala samt övriga kunder med god service inom sin bransch."

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om