Gick ner 75 kilo i vikt

MÄnne gÄr stegen lite lÀttare hos en del ortsbor pÄ sistone. ViktvÀktargruppen i Mariannelund har nÀmligen gÄtt ner över 75 kilo tillsammans.

Eksjö/Mariannelund2008-04-05 04:05

Sedan en tid tillbaka ordnar ViktvÀktarna möten i Mariannelund. Varje tisdag finns konsulenten Marie Edgren pÄ plats i Centrumkyrkans samlingssal för att vÀga in nya medlemmar och följa viktkurvan för de som bestÀmt sig för ett lÀttare liv. Vid mötena hÄller hon Àven ett föredrag.
Marie Edgren Àr sjÀlv "gammal viktvÀktare".
DÄ, för elva Är sedan, gick hon ner 14 kilo.

VĂ€gning och choklad
Sedan ett par Är tillbaka arbetar hon som konsulent för just ViktvÀktarna. Att hon varit viktvÀktare sjÀlv, tror hon har stor betydelse för att hon ska kunna förstÄ och kunna peppa andra att gÄ ner i vikt.
I dag har hon grupper i Hultsfred, VÀstervik, Hultsfred samt i Kisa (företag) plus nu senast i Mariannelund. Tidigare fanns Àven liknande verksamhet i Vimmerby men den Àr numera nedlagd.
I gruppen i Mariannelund gÄr förutom ortsbor Àven folk frÄn Vimmerby och Hultsfred.
NÀr man kommer i samlingssalen i Centrumkyrkan Àr det "uppdukat" med erbjudanden med allt "smala" kokböcker, restaurangguider, soppor och pastasÄser men ocksÄ lite förvÄnande lockelser som nougat, musli, chips, choklad och kakor.
Men Àven det Àr tillÄtet, allt handlar om att hÄlla koll pÄ sina points.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!
LĂ€s mer om