Glasskafé hoppas kunna gynna Mariannelund

För ett år sedan köpte Mikael och Maria Sandebo hela kvarteret där både deras nuvarande hus och den lilla lokalen på torget finns. Den 15 juni öppnade de sitt nya glasskafé tillsammans och varje dag dyker det upp nya kunder som är nyfikna på deras glass. Paret har redan stora planer för framtiden och hoppas nu kunna gynna orten.

Eksjö/Mariannelund2015-07-14 06:17


Nu är det en månad sedan Mikael och Maria Sandebo öppnade upp sitt nya glasskafé på torget i Mariannelund. De har redan nu fått otroligt bra kundrespons från sina besökare som beskriver kaféet som mysigt och gemytligt. Redan vid deras flytt för ett år sedan var det många tankar och funderingar som florerade hos paret. De ville göra något nytt som skulle kunna gynna orten och dess invånare. Efter mycket om och men, blev det tillslut ett glasskafé som fick namnet Paj, Pytt & Pilsner.

Planer för framtiden
Som kaféets namn lyder, kan man förstå att de inte enbart vill sälja glass, utan att de även vill kunna servera lunch och ha pubkvällar i framtiden. Paret har många spännande planer inför framtiden och hoppas nu på att de ska få alla tillstånd de behöver för att kunna utveckla sitt kafé och få sina framtidsdrömmar att gå i uppfyllelse. Tills dess tar de en dag i taget tillsammans med sina barn och hoppas på att fler småföretagare ska våga ta steget ut för att ge orten ett lyft.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om