Granne till attack på årsmöte

Mitt under hembygdsföreningens årsmöte stormade plötsligt en skrikande man in. När årsmötesdeltagarna tvingade ut honom genom dörren spottade han en av dem rakt i ansiktet.

Eksjö/Mariannelund2009-03-23 07:15

Den skrikande mannen är den granne som ofredat flera Ingatorpsbor de senaste åren och som har flera polisanmälningar på sig. Men problemen fortsätter och Polisen besöker allt oftare samhället.
I söndags började problemen redan under dagen. Ingatorpsbor som bor långt ifrån mannens hus kunde höra honom skrika på förbipasserande personer. Enligt uppgift ska närboende även hört honom misshandla någon. Det slutade med att Polisen kom och pratade med mannen. De lämnade platsen men fick återvända efter bara några timmar. Då hade mannen blivit upprörd över att ett årsmöte hölls och deltagarna fick tillsist låsa bygdegården för att han inte skulle ta sig in.
Årsmötesdeltagarna kände sig mycket obehagligt tills mods och flera ville inte lämna bygdegården utan sällskap med någon annan. Utanför stod nämligen mannen och skrek alltifrån att han skulle slakta levande lik till att han hotade enskilda personer till livet. "Den som kommer hit ska slås blodig" och "de får droga mig om jag ska sova" var andra saker som han skrek och gick däremellan omkring och visslade i trädgården.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om