Härlig stämning på sommartorget.

I torsdagskväll var det Hembygdsföreningens tur att arrangera sommartorgets musikunderhållning. Johan och Gunilla Sigvardsson från Vimmerby svarade för underhållningen den kvällen och det blev mysigt på torget.

Johan och Gunilla Sigvardsson framförde den ena efter den andra vackra låten och publiken njöt av de härliga låtar som spelades.

Johan och Gunilla Sigvardsson framförde den ena efter den andra vackra låten och publiken njöt av de härliga låtar som spelades.

Foto: Roelof Stroetinga

Eksjö/Mariannelund2016-07-25 14:00

Kring ett 130-tal personer kom och hade det trevligt. Med mycket allsång och klappande händer njöt de av musiken.

Johan och Gunilla har ett brett repertoar, Johan är känd för att han älskar Elvis Presley-låtar, som han sjunger fint. Såsom sin favoritlåt "Green green grass of home".

De sjöng en blandning av klassiker som bland annat "Pärleporten" och "Vi ska leva för varandra". Publiken tyckte synnerligen om dessa låtar och klappade i takt.

Sommaren är härlig med allsång säger Johan Sigvardsson och han fortsätter med en Elvis låt till, "Good luck charm" och därefter en låt av Alf Robertsson, "Liljor". Sedan fortsatte de lite grann med kärleks tema. Gunilla berättade en historia om kärlek följt av låten "En enkel sång om kärleken" av Vikingarna. Publiken höll varandra hand i hand och gungade iväg med varandra. De njöt verkligen, sitta i sommarsolen och lyssna på härlig musik som de känner igen och kan sjunga med i.

Riktig gamla låtar sjöng Johan och Gunilla också, en låt skriven 1885 i Mönsterås av Karl Boberg. "O stora Gud" och Elvis Presley har också sjungit låten. Sedan kom det förstås många låtar till, som publiken fick njuta av.

Nästa vecka torsdag kommer William Isaksson och då är det Samhällsföreningen som arrangerar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om