Höglandsartister klara för Eksjö Stadsfest

Nu är de första Höglandsartisterna till Eksjö Stadsfest klara. Tanken är att det ska bli en mix utav etablerade artister och lokala förmågor.

Eksjö/Mariannelund2008-07-12 04:05

Vi har tidigare skrivit om att bland andra Amanda Jensen, Charlotte Perelli, CajsaStina Åkerström och Titiyo kommer till Eksjö Stadsfest den 29-30 augusti.
Nu meddelar den Fiesta Eksjös artistansvarige, Håkan Waxegård, att de första Höglandsartisterna är klara.

Höglandsartisterna som kommer är Kapten Blues, Moranes, Wheelchairs 901, Jacob and the Jackals, Pearline, Matsolaz bluesband, Sam Eliott, Cell 9720 och Evermade.
- Vi har ungefär 35 band som är klara för Stadsfesten och tanken är att det ska bli ytterligare 25 artister. Av dessa 25 ska 10-15 vara från Höglandet, berättar Håkan Waxegård, som satsar hårt för att förvandla Eksjö till en musikstad.
Fiesta Eksjö har redan lyckats ganska bra när det gäller att locka artister till såväl musikcafé på Lilla torget som spelningar på Vaxblekaregården. Nu satsar de alltså på Eksjö Stadsfest, som ju tidigare inte alls har varit så stor mot vad den nu håller på att förvandlas till.
Håkan Waxegård har trots allt rykte om sig att lyckas med det han engagerar sig i. Se bara på Hultsfredsfestivalen.
- Det är mycket jobb när det gäller att hitta artister till Eksjö Stadsfest, men det går bra, säger den artistansvarige.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om