Ingvar Oldsberg på Stadshotellet i Eksjö

Sveriges bästa stadsfest med 16 band som uppträder, en spännande Eksjödag och kända artister till Vaxblekaregården i sommar. Håkan Waxegård ska förvandla Eksjö till en musikstad.

Ingvar Oldsberg gästade Eksjö i helgen. Foto: Rebecca Carlsson

Ingvar Oldsberg gästade Eksjö i helgen. Foto: Rebecca Carlsson

Foto:

Eksjö/Mariannelund2008-04-14 06:19

Eksjö ska inte längre bara vara en mysig trästad. Nu ska det satsas på musik.
Fiesta Eksjö heter den grupp som ska se till att det blir liv och rörelse i staden.
Gruppen består utav Hultsfredsfestivalens grundare Håkan Waxegård, pappa och gamla fritidschefen Björn Waxegård, Fredrik Erpesjö från Ing2 (som har jobbat som scenchef i Hultsfred), Ragnhild Ekman som ska dra igång ett ungdomsprojekt och konstnären Erik Mohlin, som för övrigt är en av Sveriges främsta designmanager.

Till sin hjälp har de drygt 50 engagerade personer och tio företag som ska göra Eksjö till Sveriges mest spännande småstad.
Håkan Waxegård hoppas engagera ytterligare privatpersoner och företag och därför hölls det på Stadshotellet i helgen en kick-off för företag.
Hela övervåningen fylldes till max med personer som åt, drack och lyssnade till Beata Harrysson, Thomas di Leva, Sigge Hill?s jukebox, Dregen från Backyard Babies, Magnus Carlsson från Weeping Willows och tv-profilen Ingvar Oldsberg, som presenterade kvällens gäster. Artisterna uppträdde senare på kvällen även för allmänheten. Tomas Fogdö berättade om hur man vänder "motgång till medgång och medgång till framgång".
Tomas Fogdö är eftertraktad i landet som föreläsare och han berättade för besökarna hur man hanterar misslyckanden.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om