Jeas Antik & Loppis lockar många

Längs riksväg 40 i Ingatorp ligger Jeas Antik & Loppis som bedrivs av affärsmannen Jan-Erik Arnoldsson. Det var på pingstafton tidigare i år som han öppnade upp sin verksamhet efter sju år i Eksjö. Nu planerar han att göra sin verksamhet ännu större.

Eksjö/Mariannelund2015-07-22 21:55


Jan-Erik Arnoldsson har under hela sitt liv jobbat inom affärsbranschen och har under sina år haft butik i både Västervik och Hjorted. Idag driver han Jeas Antik & Loppis sedan pingstafton i år och har tidigare bedrivit samma verksamhet i Eksjö i hela sju år. Det var efter att hyreshuset, som han hade sin verksamhet i, såldes till en annan hyresvärd som han blev han tvungen att flytta. Tillslut hamnade han i den lilla orten Ingatorp och har sedan dess haft full rulle i sin butik. Framförallt under sommarperioden när turisterna hittat dit.

Viktigt med kvalité
För att få bästa möjliga kvalité på sina varor handplockar han dem själv och har stora krav på det som tas in till försäljning. Därför köpte han för två år sedan in en riktig kassa så att kunderna skulle få möjlighet att få kvitton på sina köp, något som i många fall är en bristvara i många loppisbutiker. I hans loppis säljer han allt från glasprylar från kända svenska glastillverkare till stora möbler.
- Jag är väldigt noga med att det ska vara bra kvalité på grejerna jag tar in, trots att det heter loppis, säger han.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om