Jimmy fick scenen att gunga

Jimmy Jansson fick nästan scenen utanför Östanåskolan att gunga. Han bjöd på allt från hits från Fame Factory till låtar från sin nya platta. - Just nu har jag många spelningar, men i höst ska jag försöka vara lite pappaledig, säger han och ler.

Jimmy Jansson var Eksjömässans stora höjdpunkt. Framför honom väntar en hektisk sommar innan han tar ut pappaledighet i höst. Foto: Rebecca Carlsson.

Jimmy Jansson var Eksjömässans stora höjdpunkt. Framför honom väntar en hektisk sommar innan han tar ut pappaledighet i höst. Foto: Rebecca Carlsson.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2007-05-07 06:41

Det är svårt att tro att Jimmy Jansson kliver upp på scenen i Eksjö direkt efter en spelning i Trollhättan. Men så är det, och han ursäktar sig att han är lite sen.
- Det var VM i snigelfart på väg hit, skämtar han och ser ut över publiken.
Längst framme vid scenen står barnen. De ser förväntansfullt på sin idol, kan knappt tro de får se honom i verkligheten.
Jimmy vill inte låta dem vänta längre, utan kör igång direkt med Melodifestivalslåten "Gunga". Det är nästan så att scenen gungar med honom.
Vädret är perfekt, soligt men inte alltför varmt. Passande nog blir nästa låt "Som sommaren", tätt följd av "Vild och vacker" och "God morgon världen".
Ett och annat Bert Karlsson-citat blev det också.
Därefter en låt till alla brunetter, "Flickan från det blå", som Jimmy tidigare specialskrivet till en tjej. Den blev därmed hans första ballad.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om