Joe Labero bjöd på en het show

Det var många som var spända och exalterade inför Joe Laberos show som höll till på Olsbergs arena i Eksjö under söndags kvällen. Det var inte många som satt och prata innan showen börja, alla satt och lyssnade och väntade på Joes entré.

Medarbetarna jonglerade med stora eldspjut.

Medarbetarna jonglerade med stora eldspjut.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2014-04-22 06:43


Innan showen började var det mycket varningar om högt ljud, mycket eld och massor av vassa föremål. Och det stämde.
När showen satte igång kunde man känna värmen ifrån eldkastarna. Det var högt tryck i arenan och alla jublade när han visade sina häpnadsväckande och magiska nummer.
Joe var väldigt uppspelt och bjöd på en riktigt bra show med mycket skratt och extra mycket spänning. Att besökarna fick sig en och annan funderare var tydlig. Vissa av besökarna gapade stort och skakade på huvudet.

Hur gör han?Hur han gör - ja det är nog ingen mer än han själv och hans team som kan svara på.
Han visade publiken hur han delade sin kollega i två delar, hur han fick ett bord att sväva ovanför huvudena på besökarna samt hur han gång på gång trollade bort sig själv från scenen.
Publiken var en stor del i hans show. Lars-Erik Storm lämnade motvilligt 100 kronor till Joe efter att han skrivit sitt namn på lappen.
Joe stoppade ner den i ett kuvert. Storm fick välja kuvert- men lyckades inte välja rätt kuvert. När han öppnade det valda kuvertet stod det bara LURAD med stora bokstäver.

Joe Labero sågar sin kollega mitt i tu men sekunderna senare så är mannen hel och välbehållen.
Joe Labero sågar sin kollega mitt i tu men sekunderna senare så är mannen hel och välbehållen.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om