Julmusik och välgörande ändamål

I veckan hade Ingrid Silverhielm och Alexandra Davidsson valt att bjuda in till en kväll med fin julmusik. Tanken var att underhålla publiken med sång- och musik och Berith Andersson var speciellt inbjuden eftersom hon har ett stort engagemang i New Life Mission.

Anders Nilsson, Alexandra Davidsson och Ingrid Silverhielm underhöll besökarna med härlig sång och musik. Foto: Isabella Lindström

Anders Nilsson, Alexandra Davidsson och Ingrid Silverhielm underhöll besökarna med härlig sång och musik. Foto: Isabella Lindström

Foto:

Eksjö/Mariannelund2013-12-21 05:06


Anledningen till att Ingrid Silverhielm och Alexandra Davidsson ville bjuda in till denna kväll var simpel - de hade börjat sjunga tillsammans och trivdes med det.
Det hela började med ett uppträdande på ett ålderdomshem och därefter har Ingrid och Alexandra valt att fortsätta med sång och musik för allmänheten.
Kvinnorna tycker också att det är viktigt att bidra med något till världen och valde då att bjuda in Berith Andersson som berättade om organisationen New Life Mission.
Berith var för några år sedan på en resa till Kenya och detta var början till hennes intresse för organisationen.
- Jag blev mycket tagen av deras arbete som organisation och att allt man kämpar för verkligen kommer fram till 100 procent, säger Berith Andersson.
Alla som jobbar för New Life Mission gör det ideellt, det finns ingen som tar betalt för det arbete som de gör.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om