Klackarna i taket - och golvet - på countryklubbens årsfest

I lördags kväll arrangerade Småland Country Club sin årsfest i Ingatorps bygdegård och det gjorde dem för den 14:e gången i rad.

Publiken dansade till den härliga countrymusiken.

Publiken dansade till den härliga countrymusiken.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2016-03-21 16:00


I 14 år har de haft en jättebra samverkan med Ingatorps Bygdegårdsförening. På första årsfesten bjöd de in bandet Stettsons från Stockholm och den här gången kom "The Country side of Harmonica Sam" från Malmö. Småland Country Club med sitt säte i Vimmerby är inne på sitt 20:e aktiva år. Jubileumsåret ska firas med både konserter och aktiviteter under året. Två i vår och en i höst.


Innan årsfesten hölls årsmötet och senare på kvällen kom ett 160-tal besökare kom för att uppleva en härlig countrykväll med original countrymusik och mycket dans. The Country Side Of Hamonica Sam, spelar pure countrymusik från 50/60-talet.

- Man kan säga att de är Sveriges bästa countryband när det gäller strikt country, säger Lars Thell, han som tillsammans med sonen Markus är eldsjälarna bakom Smålands Country Club.


- För fyra år sedan var bandet på Hultsfred Hayride-festivalen. Som andra band kom The Madricks, som är ett tributeband till amerikanska The Mavericks. De ska spela ett nytt slag coverlåtar av The Mavericks från USA. The Country Side Of Harmonica Sam spelade traditionell country. Det är min absolute favorit, säger Lars Thell.

Publiken i Ingatorp var entusiastisk och uppskattade musiken mycket. Det blev en kanonafton!

Läs mer i måndagens papperstidning

Bandet "The Country Side Of Harmonica Sam på scenen i Ingatorps Bygdegård. Foto: Roelof Stroetinga
Bandet "The Country Side Of Harmonica Sam på scenen i Ingatorps Bygdegård. Foto: Roelof Stroetinga
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om