Knallsuccé för erotikmässan

Många var nog de som befarade att nu har den verkliga synden kommit till det lilla samhället Ingatorp när det blev känt att The original Fair Erotica (Erotikmässan) skulle komma till lilla Ingator. Men det blev ett stillsamt arrangemang där man givetvis kunde se mängder av bilar runt om mässhallen men sedan var det inte mycket mer som märktes utåt...

Ett par handbojor med ludd var en lämplig julklapp för de som så önskar, det fanns både med blå ludd och med rött ludd...

Ett par handbojor med ludd var en lämplig julklapp för de som så önskar, det fanns både med blå ludd och med rött ludd...

Foto:

Eksjö/Mariannelund2003-10-27 07:31

En erotikmässa är ganska lik vilken mässa som helst, det säljs varor som förknippas med mässans målsättning och detta var givetvis inget undantag på erotikmässan.
Flera företag som säljer kläder med erotisk och sexig anspelning fanns representerade och många, företrädesvis damer, handlade raffset, body samt sexiga trosor och behå.
Givetvis fanns försäljare som i sitt sortiment hade mer eller mindre fantastiska sexhjälpmedel, massagestavar och mycket annat som i de flesta fall ledde till stor muntration bland besökarna och de företrädesvis kvinnliga försäljarna gjorde allt för att informera om produkternas förträfflighet.
Den som trodde att publiken skulle bestå av enbart "sexsugna" killar hade helt fel.
Det var mängder av tjejer som betalade de 150 kronorna för att komma in på mässan och det fanns många tjejgäng som ställt kosan till Ingatorp denna kväll för att i grupp uppleva något annorlunda och lite nervkittlande.
Nu var det inte bara kläder i alla dess färger, former och storlekar samt sexhjälpmedel som erbjöds.
Det fanns också ett brett utbud av video- och DVD-filmer. Allt från gladporr till mera avancerade filmer för olika smakriktningar.
Det fanns också möjlighet att bli tatuerad och få piercing utförd och även något så ovanligt som nagelskulptering.
Det var också en serveringsavdelning där ölet flödade och på andra våningen i mässhallen var det disco. Det var också livemusik förmedlad av Tre vise män.

Striptease
En erotikmässa utan striptease är ju ingen erotikmässa och varje heltimme fanns galanta damer på plats på scenen och det var tjejer från Strippakuten som bjöd på proffsshower.
Tjejerna i gruppen som tillhör Strippakuten går verkligen in för sitt uppdrag som seriösa yrkesutövare och bakom framträdandet ligger mycket jobb med koreografi och annat för att showen ska bli så bra som möjligt.
Hur många som besökte mässan under de två dagar (nätter) som den var öppen i lilla Ingatorp har inte gått att få fram, men klart är att det publikmässigt blev en stor succé och Ingatorp har än en gång kommit att bli lite "rikskänt". Förra gången var när kyrktuppen korades till Årets kyrktupp. Kanske lite annat skändisskap men reklam och PR är ju bra oavsett vad kändisskapet handlar om...

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om