Kvinna återfunnen efter nästan 17 timmar

En kvinna i 65-årsåldern försvann någon gång i måndags eftermiddag. Larm inkom om försvinnandet klockan 19.50 på måndags kvällen, och sökandet påbörjades för att sedan avslutas först på tisdagsmorgonen. Kvinnan, som har en demenssjukdom, återfanns oskadd utanför Svinhult i Östergötlands län.

Poliser med hundpatrull, helikopter med värmelampa och flertalet polisebilar deltog i sökandet efter den försvunna kvinnan. Roger Karlsson var med när hon efter en hel natt utomhus, återfanns.  Foto: Jenn Hultberg

Poliser med hundpatrull, helikopter med värmelampa och flertalet polisebilar deltog i sökandet efter den försvunna kvinnan. Roger Karlsson var med när hon efter en hel natt utomhus, återfanns. Foto: Jenn Hultberg

Foto:

Eksjö/Mariannelund2009-04-08 07:20


Kvinnan som försvann under måndagskvällen är bosatt i Mariannelund. Hon hade varit och hälsat på en väninna och sågs senast på måndagseftermiddagen. Polisen i Eksjö fick in ett larm tio minuter i åtta på kvällen.
Kvinnan har två stycken stora hundar, en schäfer/labrador och en labrador och hon brukar promenera mycket. Hundarna var med vid försvinnandet.
- Det var nog tur att hon hade med sig sina hundar, eftersom det var en kall natt och hundarna höll förmodligen igång henne, säger Thomas Johansson, en av poliserna som var med när kvinnan hittades på morgonen, flera mil hemifrån.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om