Malin skrev autografer

På onsdagen invigde Malin Baryard-Johnsson den nya hästbutiken Eksjös lantbruksservice. Butiken var full med framför allt tjejer som ville ställa frågor och få en autograf av idolen.

Evelina Fyhr, åtta år, fick träffa sin idol Malin Baryard Johnsson när tävlingsryttarinnan invigde en hästbutik i Eksjö.

Evelina Fyhr, åtta år, fick träffa sin idol Malin Baryard Johnsson när tävlingsryttarinnan invigde en hästbutik i Eksjö.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2007-11-23 08:09


Tävlingsryttarinnan Malin Baryard-Johnsson kom till Eksjö för att göra reklam för Hippo hästfoder som är en av hennes sponsorer. Hon tyckte det var trevligt att komma till Eksjö.
- Det är sällan jag får åka ut på sådana här resor. Jag vet vad det betyder för småtjejerna att få en kråka på ett papper. En gång var jag en av dem och nu är det jag som är deras förebild, sa hon.
Malin Baryard-Johnsson var bara sex-sju år när hon började rida på ridskolan i Söderköping. Första gången hon tävlade internationellt var i en NM-tävling i Finland. Då var hon bara tolv år.
Nu är hon en av Sveriges mest kända tävlingsryttarinnor och har fullt upp i vinter. Nästa helg väntar en tävling i Globen och därefter en världscup i London.
- Egentligen har jag inte tid att åka ut så här, men det får jag klämma in ibland, sa hon.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om