Mannen levde dubbelliv

Hon gifte sig med sin älskade. Det hon inte visste var att han levde ett dubbelliv och var pedofil. En dag stod Polisen utanför dörren och grep honom misstänkt för våldtäkt mot barn. Så småningom visade det sig att han även utnyttjat sin frus åttaåriga dotter sexuellt. - Han har redan förstört livet för två barn. Det här får inte hända flera flickor. Jag och min dotter mår jättedåligt, säger hans före det fru.

Eksjö/Mariannelund2007-03-15 07:08

Anna träffade sin dåvarande pojkvän genom gemensamma bekanta. De blev ett par och flyttade nästan omgående ihop tillsammans med kvinnans barn.
Så småningom fick de ett gemensamt barn. De köpte ett hus tillsammans med rejäla lån som följd. Hon hade tänkt sig ett liv gemensamt med sin man.
- Han var snäll, trevlig och social, säger hon.
Någon kriminalitet fanns inte.
- En gång fick han fortkörningsböter och då nästan grät han, säger hon om hans tidigare polisiära kontakter.
Så en vinterdag 2005 knackade plötsligt ett par civilklädda poliser på hemma hos familjen och det blev husrannsakan.
Anna hade ingen aning om vad det gällde.
- Han laddade hem mycket filmer från nätet. Jag trodde att det hade med det att göra, säger hon.
Men det handlade inte om filmer. Det han greps för, hade hon aldrig i sin vildaste fantasi. kunnat ana. Anna blev helt nedslagen och förkrossad när hon fick veta att hennes nyblivna man var pedofil och hade köpt en tioårig flicka. Han var en köpare i en omfattande sexhandel.
Så småningom växte utredningen och chocken blev total när hon fick kännedom om att hennes egen dotter blivit sexuellt utnyttjad av hennes make.
- De hämtade honom i februari. I slutet av april när min dotter förstod han inte skulle komma tillbaka vågade hon berätta vad hon utsatts för.
Den då 29-årige mannen var en av de personer som ställdes inför rätta för ett par år sedan när en uppmärksammad och olustig pedofilhärva med sexhandel med barn nystades upp.
Skilsmässan med mannen hon levde ihop med i fem år är klar och hon har fått ensam vårdnad om deras gemensamma barn. I sommar kan han begära umgänge med sin son. I dag har han besökförbud mot dottern.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om