Näringslivet samlades till fest

Årets näringslivsfest blev som alla hoppades på - en riktigt lyckad fest med många deltagare. Årets företagare gick till bröderna Sven, Leif och Per Ytterell som driver Smålands stålgjuteri AB. Det nyinstiftade priset Årets turistföretag gick till Eksjö stadshotell.

Årets butik gick i år till Cykelsmedjan. Jenny Petersson tog emot det åtråvärda priset med stor glädje.

Årets butik gick i år till Cykelsmedjan. Jenny Petersson tog emot det åtråvärda priset med stor glädje.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2013-10-05 04:06


Cirka 180 personer kom till Olsbergs Arena där årets Näringslivsfest hölls under torsdagskvällen. Sex olika priser skulle delas ut under kvällen och spänningen var olidlig precis innan namnen ropades upp.

Cykelsmedjan fick ta emot priset som "Årets butik" med motiveringen: "Butiken är vida känd för att ge sina kunder kanonbra service med stort engagemang, något som spridit sig långt utanför kommungränsen. Snabb, trevlig och kunnig personal och moderna med sin sms-tjänst. De har ett brett och djupt sortiment och genom sitt engagemang har man bidragit till att öka intresset för cykel/cykling bland stora och små i Eksjö.

Det nyinstiftade priset "Årets turistföretag" gick till Eksjö stadshotell med motivering: "Eksjö stadshotell AB tilldelas priset för att företaget med målmedvetenhet och uthållighet har skapat förutsättningar för ett stabilt turistföretag med konferens, boende, mat, nöjen och en utvecklad känsla för kvalité och service. Företaget har gått i bräschen för att vara en nyckelspelare i arbetet med att skapa samverkan med andra företag inom destinationen.

"Årets första ta-sig-församhetspris" gick till "Eksjöverken" med anledning av att Eksjöverken inte lät ett annat, för dem viktigt Eksjöföretag som under en period hade en tugg period, helt enkelt tog saken i egna händer och köpte upp företaget vilket därmed undgick att läggas ner. Det säkrade försörjningen för ett antal familjer och säkerställde en viktig del i produktionen för flera kunder varav flera Eksjöföretag. Det är sann, småländsk ta-sig-församhet.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om