Ny restaurang i Mariannelund

Tawfik Ghosheh öppnar ny restaurang i gamla Sibyllalokalen. "Hoppas folk blir nöjda med restaurangen".

Tawfik Ghosheh har nyligen öppnat restaurangen Natalie Corner i Mariannelund.

Tawfik Ghosheh har nyligen öppnat restaurangen Natalie Corner i Mariannelund.

Foto: Viktor Merell

Eksjö/Mariannelund2016-07-14 18:00

Förra veckan öppnades Nathalie Corner i Mariannelund. Nu i början serveras pizza och några maträtter. I augusti kommer det bli mer á la carte på menyn.

Tawfik Ghosheh kom till Sverige från Israel i början av 2000-talet. Nu bor han i Silverdalen. Han har startat upp flera olika företag i flera svenska städer. I Göteborg, Varberg, Borås, Kalmar, Nybro och Lidköping med flera. Främst är det livsmedelsbutiker men även andra verksamheter, i Lidköping har han nyligen öppnat en bensinstation.

– Jag köpte fastigheten för tre år sedan när det var Sibylla och försökte hjälpa till, tyvärr gick det inte. Fastigheten har ett bra läge, perfekt för en restaurang mitt i centrum. Det är bra med en restaurang i centrum där det är lite rörelse.

Tawfik berättar att det inte är många som vet om att restaurangen har öppnat.

– Det är svårt med reklamen under semestertider. Jag har öppnat flera verksamheter under semestertider och det är alltid svårt med reklamen. Vi har en skylt men det kommer fler efter semestertiden och även på fönstren.

För tillfället har han två anställda inom några dagar blir det ytterligare en. Senare i augusti efter semestern kommer det en duktig kock från Jönköping. En av Sveriges bästa kockar berättar Tawfik.

– Hoppas folk blir nöjda med restaurangen. Jag har inte restaurangen för att tjäna pengar, utan vill hjälpa Mariannelund.

När Sibylla låg i Mariannelund var det många som stannade, på genomresa för att äta snabbmat.

– Det kommer fortarande serveras snabbmat, hamburgare, kebab och pizzor.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om