Personalhuset är inrett och klart

Det stora personalbygget började ta form i strax innan julen 2012 och det skulle dröja ganska exakt ett år innan personalbyggnaden kunde invigas. - Det här är hur bra som helst. Det är det bästa som har hänt på 18 år, säger Hans Stenström.

Lars Alfredsson, vd på AB Bruzaholms Bruk passar på att träna ett par gånger i veckan nu när gymmet är klart i personalhuset.

Lars Alfredsson, vd på AB Bruzaholms Bruk passar på att träna ett par gånger i veckan nu när gymmet är klart i personalhuset.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2014-01-25 05:06


Bruzaholms Bruk har äntligen fått ett "personalhus". Den 22 november 2013 invigdes huset och sedan dess har alla anställda kunnat äta tillsammans.
- Tidigare hade vi tre matsalar på olika ställen men det känns bra att vi fått en stor, ljus och gemensam matsal. Här har vi möjlighet att samla alla anställda på en och samma gång, säger Lars Alfredsson, VD.
Tanken är att man även ska utnyttja matsalen då man har studiebesök och företagsbesök.

Bra utrymmen
I huset finns även konferensrum, omklädningsrum, gym och bastu. I ett av konferensrummen sitter tre av de anställda för att lära sig mer om de produkter som företaget producerar. Hans Stenström har jobbat på bruket i 18 år och han säger att personalhuset är det bästa som har hänt under dessa år som han varit anställd.
- Det finns utrymme för alla, det är stort och fräscht. Jag tycker att detta är en jättebra satsning för framtiden.

Omklädningsrum
Intill konferensrummet ligger killarnas omklädningsrum som består av tre rum. I det första rummet hänger de av sig sina arbetskläder, sedan kommer duschrummet och i det sista rummet har de anställda sina privata kläder.
- Nu behöver inte de anställda ha sina rena kläder bland arbetskläderna. Och självklart är det likadant för damerna i deras omklädningsrum, säger Lars Alfredsson.
I rummet intill finns gymmet och det är inte vilket gym som helst. Magnus Samuelsson och sjukgymnasten Emma Hörberg Butler har varit på plats för att ge råd om vilka maskiner som är bäst för de anställda. Förutom maskiner finns step-board, skivstänger, hantlar och bastu.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om