Personrån och misshandlad taxichaufför

En person blev nedslagen och rånad på värdesaker. En taxichaufför misshandlades av kunder som blev ossams om betalningen och en kvinna tvingades uppsöka sjukhus sedan hennes man slagit henne utanför en krog vid 03-tiden i natt.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2017-12-26 12:55

Trots personrån och flera misshandelsfall betraktar polisen i Jönköpings län juldagsnatten som förhållandevis lugn.

En man greps vid 03-tiden i Eksjö misstänkt för att ha misshandlat en kvinna han har en relation med. misshandel ska ha ägt rum utanför en krog i stan. Kvinnan tvingades söka läkarvård på grund av blödningar och svullnader i ansiktet. Mannen greps av polisen.

Vid 02-tiden blev en ung man nedslagen bakifrån i Nässjö. Han uppger till polisen att det var två gärningsmän som dök upp bakom honom och slog honom i huvudet. de rånade honom sen på mobiltelefon, pengar, en klocka och en jacka. Det finns ännu ingen gripen för rånet.

En taxichaufför blev utsatt för misshandel sedan e kunder han skjutsat till en adress i Husqvarna. De kom inte överens om hur betalningen skulle delas upp och gav sig av någon anledning på taxichauffören. Han fick flera slag innan personerna försvann  från platsen.

Utöver detta rapporterar polisen om en hel del bråk och fylla runt om i länet.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om