Populära artister till årets Stadsfest

Eksjö Stadsfest kommer i år bjuda på ett 50-tal professionella artister på de olika scenerna. Fiestas bokningskommitté har sedan i höstas arbetat med att få fram bra artister. Så vad sägs om grammisvinnarna The Fooo och hårdrockshjältarna D-A-D från Danmark.

Förra årets bild på publikhavet över stora torget i Eksjö. Fiesta önskar att man slår publikrekord i år.

Förra årets bild på publikhavet över stora torget i Eksjö. Fiesta önskar att man slår publikrekord i år.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2014-03-07 08:24


Arbetet kring Eksjö Stadsfest planeras in i minsta detalj. Sedan drygt ett halvår tillbaka har bokningskommittén arbetat med att få fram populära artister till årets Stadsfest som arrangeras den 29 till 30 augusti.
Redan nu kan Fiesta Eksjö presentera ett 15-tal artister. Till att börja med så kommer The Fooo. Pojkbandet som säljer slut på konsert efter konsert.

Justin Bieber
Grabbarna har varit förband till Justin Bieber då han besökte Sverige. De fick ta emot priset som Årets innovatör på Grammisgalan 2014.
Nästa stora band är det danska hårdrocksbandet D-A-D som i år firar 30 år på scenen. gruppen JEM kommer få hela Eksjö att dansa och dansbandsgruppen Canders ska få besökarna att vallfärda till deras spelning på stora dansbanan i gamla stan.
Andra grupper som inte är att förakta är Irma Schults Keller, John Bull Gang, The Salazar brothers, Calaisa, Jojje Wadenius, Dani M och Weeping Willows.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om