Populärt med bingo på Bobinen

Var 14:e dag är det bingo på träffpunkt Bobinen i Mariannelund för de boende. Träffarna har blivit riktigt omtyckta av deltagare, så pass mycket att de boende ville fortsätta spela bingo även under sommaren tillsammans.

Eksjö/Mariannelund2015-07-15 22:52


Varannan onsdag åker Sylvia och Evert Jonsson ut till Träffpunkt Bobinen i Mariannelund för att spela bingo tillsammans med de boende. Vid varje träff spelar de tre omgångar bingo och avslutar med eftermiddagskaffe. Bingospelandet har blivit så pass uppskattat av de boende att de bad Sylvia och Evert att fortsätta komma tillbaka och spela bingo även under sommaren när det i vanliga fall är uppehåll.
- Det bästa med att komma hit är att man kommer ihop och får chans att prata och dela historier med varandra, säger deltagarna.
Men det är inte alltid gruppen spelar endast bingo, utan vid förra träffen begav de sig ut till fiket Stjernbergs i Mariannelund för att äta varsin stor räkmacka och ha det trevligt tillsammans. Det gjorde de för att fira finalen av bingon. På de andra träffarna får vinnaren en fruktkorg som vinst om den vinner hela bingon.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om