Premiär för motorfest på Ränneslätt

Fyrhjulsdrivna fordon, tivoli och kändisutmaningar. Det vara bara lite av allt som fanns att uppleva under premiären för 4x4 Scandinavian Festival på Ränneslätt i Eksjö i helgen. - Vi brinner verkligen för det här, säger Caroline Af Ugglas, upphovskvinna till festivalen.

Caroline Af Ugglas tillsammans med sonen Otis Liljedahl.

Caroline Af Ugglas tillsammans med sonen Otis Liljedahl.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2014-08-04 06:34


4x4 Scandinavian Festival är en nystartad festival för motorintresserade som hölls på Ränneslätt i Eksjö under helgen. Festivalen startade i fredags och höll på till i söndags. Och det fanns något för alla. Barn kunde testa att köra fyrhjuling eller ta några skutt i de olika hoppborgarna och de vuxna kunde också testköra olika fordon eller titta på bilarna som ställdes ut.
- Vår tanke är att alla ska kunna ha roligt här, säger Caroline Af Ugglas, som är en av dem som varit med och startat upp festivalen.

Har ett stort intresse
Caroline Af Ugglas, mest känd som artist och deltagare i ibland annat melodifestivalen, Så ska det låta och På spåret, var en av arrangörerna för festivalen. Hon och hennes man har ett stort intresse för fyrhjulsdrivna fordon och just fyrhjulsdrivna fordon var festivalens fokus. På plats fanns allt från gamla jeepar till sprillans nya fyrhjulingar.

Flera företag var på plats för att visa upp olika redskap och bilmodeller. Här är två Jeep Cherokee.
Flera företag var på plats för att visa upp olika redskap och bilmodeller. Här är två Jeep Cherokee.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om