Publik fick se på andra bullar

Andra bullar men mycket är sig ändå likt från de tidigare bullfesterna. Konceptet är detsamma och de enda bullarna man inte känner igen från förr är de som serveras i pausen. 25 glada amatörer roar för att samla in pengar till Lutherhjälpen.

Anders Wenehult rockar loss i "Varm korv boggie".

Anders Wenehult rockar loss i "Varm korv boggie".

Foto:

Eksjö/Mariannelund2007-02-24 05:20

Det klassiska engelska uttrycket "Same, same but different", Samma, samma men annorlunda, kan beskriva Hässleby församlings och teatersällskapet uppföljning av tidigare års bullfester.
Andra bullar har en hög igenkänningsfaktor från tidigare år och fortfarande går intäkterna från kabarén för att hjälpa behövande ute i världen.
Under torsdagskvällen var det premiär för en förvånande liten publik men aktörerna gjorde ändå allt vad de kunde för att få upp stämningen.
Revygänget hade sin egen förklaring till att det inte var fullsatt. Antikrundan gick ju på TV!
Men då fixade man sonika en egen Antikrunda. Gunnar Wenehult var entusiatiskt över det mesta i sin roll som Knut Knutsson. Bland annat blev han lyrisk över en trasig gammal stol, iallafall till en början. Med hjälp av Ove Olsson värderades flera föremål. Frågan är bara om man skulle vilja anlita dem som värderare.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om