Rebecca vinnare av The Bachelor

Eksjötjejen fick den sista rosen.

Rebecca Stenström från Eksjö lyckades fånga den eftertraktade ungkarlen Pär Nilssons hjärta. Foto: TV4

Rebecca Stenström från Eksjö lyckades fånga den eftertraktade ungkarlen Pär Nilssons hjärta. Foto: TV4

Foto:

Eksjö/Mariannelund2015-12-10 10:57


I tisdagskväll blev det klart att Rebecca Stenström från Eksjö vann Sjuans "The Bachelor". Av 24 kvinnor sökandes efter kärleken var det Rebecca som fick Per på fall. Här berättar hon om känslor och hur det är att vara med i tv.

- Upplevelsen var fantastisk, himla kul, under inspelningen i våras var det allt från äventyr till känslor inblandade, berättar en hes Rebecca över telefon.

Rebecca är född och uppvuxen på hästgård utanför Eksjö. I maj åkte hon tillsamman med 23 andra tjejer till Gran Canaria för att dejta ungkarlen Pär Nilsson i realityprogrammet "The Bachelor - när leken blev allvar".

- När det gäller Per och jag kändes det jättebra. Magkänslan fick jag ganska tidigt, och vi hade kemi, men jag visste inte hur långt vi skulle gå.

Dag efter dag under sex veckor fick tjejerna turas om att gå på dejt med Pär. Allt från romantiska middagar, till bergsklättring och fisketurer. Rebecca menar att det som var jobbigast att tackla var att känslorna gick i vågor.

- Mest negativt var att dejta en kille på så många tjejer. Det är svårt att öppna upp fullt ut. Man lämnar ut sig på ett väldigt olustigt sätt, men jag gjorde det och jag ångrar mig inte. Det är underligt att det går att falla för någon under dessa omständigheter.

Att vara en av 24 som dejtar samma man, var inte det ända som var annorlunda med situationen. Kamerorna rullade dygnet runt och precis som på andra filmproduktioner var det omtagning efter omtagning som gällde.

- Jag kan sitta på en dejt med Per och säga "jag tycker om dig" för första gången och mena det med hela hjärtat. Sedan är det någon som säger "bryt, gör om". Efter femte gången finns inte känslan där.

Läs mer i torsdagens papperstidning

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om