Så ser avtalet ut för hotellet

Avtalet mellan Mariannelunds hotell citycenter, som i början av månaden togs i bruk som ett asylboende, har nu registrerats hos Migrationsverket.

Avtalet för Mariannelunds nya hotell citycenter är nu offentligt. Gällande avtal kan förlängas fram till sommaren 2017. Foto: Ivonne Svahn

Avtalet för Mariannelunds nya hotell citycenter är nu offentligt. Gällande avtal kan förlängas fram till sommaren 2017. Foto: Ivonne Svahn

Foto:

Eksjö/Mariannelund2016-02-24 12:06


Avtalet som Migrationsverket i Norrköping tecknat med torghusets ägare Sharkiya Andersson från Skövde är daterat den 29 januari. Men det har tagit tid innan det nu har registrerats och sålunda blivit offentligt för allmänheten.

Asylboendet där ensamstående vuxna (män) sedan ett par veckors tid beretts bostad, är ett så kallat ABT-boende, ett tillfälligt boende med kost.

Enligt avtalet handlar det om 31 platser.

I avtalet ingår kost och logi där Sharkiya Andersson ersätts med 347 kronor plus moms per person och dygn. 148 kronor av dessa avser användas till matkontot.

Överenskommelsen löper från och med den första februari fram till den 21 maj i år. Migrationsverket har rätt att förlänga gällande avtal upp till sex månader två gånger. Det som undertecknats av parterna gäller längst till och med 21 maj nästa år.

Läs mer i onsdagens papperstidning

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om