SADISTFALLET: 40-åring kedjade fast, bet och våldtog sambon

En 40-årig man från en mindre ort på Höglandet ställs vid Eksjö Tingsrätt tills svars för en mängd sadistiska saker han utsatt en kvinna för under detta och förra året.

Eksjö/Mariannelund2016-10-13 05:25

Enligt den långa stämningsansökan har kvinnan, som tidigare varit hans sambo, gång på gång utsatts för grova fysiska och psykiska övergrepp.

40-åringen har misshandlat kvinnan svårt genom att utdela slag och sparkar mot henne både när hon stått upp och även legat ner. Han har vid flera tillfällen fört upp föremål i hennes underliv medan han hållit fast henne och även tvingat till sig samlag.

Han har bitit henne och slagit in en yxa i en dörr vilken hon stod bakom. Han ska också ha knuffat in henne i en vägg och dragit åt en sladd runt hennes hals så hon fick andnöd.

40-åringen har enligt åklagaren vid flera tillfällen låst fast henne i handbojor och sedan våldtagit henne. Vid ett tillfälle låste han fast henne i handbojor och kedjade fast henne vid sängen i flera timmar.

Han har också låst in henne en längre stund i sin egen bostad så hon inte kunnat ta sig ut.

Körde i 180

40-åringen är även misstänkt för flera fall av narkotikabrott, grov olovlig körning, grov vårdslöshet i trafik samt rattfylleri. Dessa brott ska ha skett i Sundsvall.

I slutet av juni ska han ha varit uppe i hastigheter kring 180 kilometer i timmen och han ska ha passerat bebyggelse och korsningar i mycket höga farter.

Han har gjort omkörningar i långt över tillåten hastighet och har kört över spärrområden, kört om i korsningar och på båda sidorna av de bilar han önskat komma förbi.

Flera bilar har tvingats väja undan för att undvika en olycka.

Till slut har han tappat kontrollen på bilen som ställt sig rakt över vägen. Polisen ska ha försökt stoppa hans framfart.

Trots att polisen slog sönder en sidoruta på bilen och med batongslag försökte få 40-åringen att släppa ratten och stanna, körde han vidare.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om