Sju gyllene regler

Visst går det att bli förmögen genom att lägga pengarna på aktier. Men hur man egentligen ska tänka och förhålla sig för att få så mycket pengar som möjligt var något som det informerades om vid en aktieträff i Eksjö.

Eksjö/Mariannelund2007-09-12 06:32

Bo G Lundberg, ordförande i Aktiespararna i Eksjö sedan 15 år tillbaka, stod bakom idéen till Aktiespararnas jubileumsvecka.
- Jag tänkte att det skulle bli något extra nu när Aktiespararna firar 30 år. Träffen med unga aktiesparare och kvinnoträffen har varit mycket lyckad, sa Bo G Lundberg och berättade att det kommit mellan 28 och 40 personer på de bägge träffarna.
Ett 50-tal personer kom vidare för att lyssna på bland andra Lars-Erik Forsgårdh, en levande legendar i svenskt näringsliv.
I 22 år var han vd för Aktiespararna och är numera ordförande i Aktiefrämjandet och vänder sig framför allt till gymnasieelever. Under samlingen berättade han hur man blir förmögen genom att spara i aktier och hur man ska förhålla sig och tänka i olika sammanhang. Han pratade även om Aktiespararnas sju gyllene regler, om aktievinst och finansmarknaden.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om