Slogs blodig - vill inget berätta

En speciell adress i centrala Mariannelund hamnar i fokus flera gånger i polisens händelserapporter från de senaste dagarna.

Eksjö/Mariannelund2015-11-04 12:06

I fredags kväll blev polisen kallad till adressen i centrala Mariannelund på grund av ett bråk. En 48-årig kvinna ska enligt anmälan ha sparkat upp en ytterdörr för att ta sig in i bostaden. Väl inne ska hon ha gett sig på en 26-årig kvinna med sparkar och slag. Den äldre misstänkta kvinnan ska själv ha fått ta emot slag. Hon har gjort en motanmälan för misshandel.

En man i 40-årsåldern som fanns i den aktuella bostaden är vittne och han är målsäganden i en anmälan gällande hemfridsbrott och skadegörelse. När den 48-åriga kvinnan tog sig in i bostaden ska en vas ha gått sönder. Likaså ska en jacka tillhörande den andra kvinnan ha förstörts.

På tidiga lördagskvällen larmades polisen igen till samma adress. Mannen ifråga var då på väg hem när tre personer hoppade på honom och gav honom knytnävslag i ansiktet så blodvite uppstod.

Mannen har själv på intet sätt velat medverka i någon polisutredning. Han ville inte visa och få sina skador dokumenterade, inte heller göra någon anmälan eller berätta vilka det var som misshandlade honom.

Läs mer i onsdagens papperstidning

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om