Sommar i Herrgårdsparken

I lördags var det premiär för "sommar i Herrgårdsparken". Det nya evenemanget hölls i Herrgårdsparken i Mariannelund. Det var cirka trehundra personer på plats med både filtar och picknikkorgar för att avnjuta musiken det bjöds på. Det var också stålande väder dagen till ära.

Bandet "Ugly Ducks".

Bandet "Ugly Ducks".

Foto:

Eksjö/Mariannelund2014-07-07 06:54


Initiativtagare till idén är Peter Salminen och Johan Zedig. Idén kom från att Peter Salminen Tyckte att den otroligt vackra Herrgårdsparken borde utnyttjas mer och detta sa har till Johan Zedig. Allt började då med att de båda sågs över en kopp kaffe och påbörjade spånandet på vad de kunde göra. Resultatet blev musikunderhållning av lokala talanger som uppträder alldeles gratis med glädje. Initiativtagarna har redan börjat spåna och planera för nästa års "Sommar i Herrgårdsparken". Arrangörer är också samhällsföreningen, centrumkyrkan och studie- vuxenförbundet.

Lokala talanger
Konferencier var Roger Olofsson som också var med och uppträdde på scenen som medlem i bandet "Ugly Ducks". Salminen trio uppträdde med fiol och skön sång. Trion består av Johanna Salminen Karlsson, Alexsandra Salminen och David Salminen och de alla är syskon. De sjöng och spelade bland annat en låt som Lisa Nilsson gjort.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om