Stort intresse för öppet hus

Hjältevadshus söker nya medarbetare.

Shaip Haliti och Gunnar Breitoft i svarta tröjor, mellan några möjliga att nyanställas, i vägghallen. Foto: Roelof Stroetinga

Shaip Haliti och Gunnar Breitoft i svarta tröjor, mellan några möjliga att nyanställas, i vägghallen. Foto: Roelof Stroetinga

Foto:

Eksjö/Mariannelund2015-11-23 06:35


Hjältevadshus har utvecklat och byggt trähus i mer än 60 år med fokus på trygghet. Senaste året har företaget framgångsrik utvecklat hussortiment och byggmetoder. Sedan 2013 ser Hjältevadshus därför kraftig ökande marknadsandelar som ger arbetsglädje och en stark tro på fortsatt utveckling. Därför behövs det allt fler medarbetare.

Bemanningsföretaget Wikan Personal hjälper Hjältevadshus med rekrytering de sista 2,5 åren.

Det går väldigt bra för Hjältevadshus och det gör att det finns ett behov att öka produktionstakten. - -- Företaget behöver fler antal medarbetare för att klara behovet helt enkelt, säger Magnus Olofsgård från Wikan Personal.

- För att öka intresset för husbyggnation ordnade vi tillsammans det här öppet huset. Vi fick ett gensvar som var helt fantastiskt. Många har sökt jobb hos Hjältevadshus, över 40 personer har redan skickat ansökningsbrev och det kommer att bli ännu fler. Hela min hela mejlbox är redan fylld, säger Magnus Olofsgård.

- Vi har ett gediget urval. Det kan man lugnt säga och det är otroligt. Alla husföretag håller på att höja produktionen. Bostadsbristen är stort och blir änne större framöver. Yrkeskunnigt folk är en bristvara, men intresset är stort här, säger Magnus Olofsgård.

- Vi har efterfrågat många yrkesgrupper. Särskild snickare, elektriker, vvs:are och golvläggare.

Läs mer i måndagens papperstidning

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om