Succékväll för besökare i Ingatorp

Under lördagskvällen hade den stora dagen kommit till Ingatorp. Wanita Bahtiyar var på besök ända från Australien för att spela och sjunga för medlemmarna i Smålands country club och Ingatorps bygdegårdsförening som valt att arrangera denna kväll.

Wanita Bahtiyar spider glädje och hög stämning i hela huset.

Wanita Bahtiyar spider glädje och hög stämning i hela huset.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2014-04-14 06:25


Det var många på plats för att tillbringa kvällen med mycket sång och dans, arrangörerna hade även valt att i smyg låta ytterligare två medlemmar sjunga. Så för besökarna blev det några extra nummer att njuta av.
Sammarbetet mellan Ingatorps hembygdsgård och Smålands countryclub har pågått i snart 13 år och samarbetet är mycket viktigt för dom.
- Det inte lätt att hitta artister så vi har Lars här att tacka för dess underbara artister som kommit hit för att ställa upp och sjunga och spela för oss, säger Lennart Nilsson "Himmerlstorparn".
Hela samarbetet började med att Ingatorpsbygdegårdsförening hörde av sig till Smålands countryclub för många år sedan för att få tips på artister och band som kunde ställa upp och sjunga för allmänheten i Ingatorp. Eftersom de skulle ha countrytema just den kvällen och hade då svårt att hitta artister.
- Det är ett mycket fint samarbete, eftersom vi i countrycluben har vårt årsmöte samtidigt så försöker vi ge alla i klubben en mycket bra kväll tillsammans men andra omkring Ingatorp, säger Lars Thell.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om