Teatertolvan redo att ta nya tag

Teatertolvans konstnärlige ledare Gunnar Forsell är tillfreds efter framgången med musikalen ldquo;Fame" vars sista föreställning gick av stapeln i söndags. Man håller redan på och letar nya musikalobjekt, men exakt vilket är i nuläget oklart.

Gunnar Forsell, konstnärlig ledare för Teatertolvan och medregissör till "Fame" ser nu fram emot att ta tag i nya musikalprojekt.

Gunnar Forsell, konstnärlig ledare för Teatertolvan och medregissör till "Fame" ser nu fram emot att ta tag i nya musikalprojekt.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2014-03-24 08:20


Arbetet med Fame höll man på med under drygt sju månader för att gå grundligt tillväga, utan att behöva stressa.
- På det sättet kunde vi arbeta med karaktärerna så att de fick det djup som behövdes till den här föreställningen, säger Gunnar Forsell. Alla tror att det är en liten glad musikal, men den tar upp om väldigt stora problem.
Fame som regisserats av honom själv och Villmar Björkman har enligt Forsell haft mer än halvsatt på fritidsgården under samtliga föreställningar och lördagens två föreställningar var i princip slutsålda.
Kommentarerna från publiken beskriver han som lyriska.
- Vi vill ju mer nu framigenom, men det handlar om att få tag i rätt musikal, säger Gunnar Forsell. Väljer vi fel tappar vi publik och väljer vi rätt kan det bli en succé till.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om