Stämningen och vädret var på topp vid Valbackens Toppstuga i påskhelgen. En sen påsk möjliggjorde ett tidigt säsongsöppnande.
Säsongen och utbudet kommer att likna tidigare år men det finns en hel del nytt.
- Vi har många idéer, säger Martina Voge som tillsammans med sin man Jürgen driver toppstugan i år.
Det blir mer varm mat med viss tysk inriktning. Det finns också planer på bland annat grillkvällar.
Martina Voge vill också gärna hålla öppet längre in på hösten och även under skidsäsongen på vintern.
Tanken är att i samarbete med skidföreningen kunna erbjuda något mer restaurangliknande (och bättre utsikt) än nuvarande värmestugan i botten på backen.
Tidig premiär i Valbacken
Påsken innebar tidig premiär för cafésäsongen i Valbacken. De nya arrendatorerna vill försöka hålla toppstugan öppen också i höst och vinter.
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!