Trafikolycka i Ingatorp

Strax efter klockan sex på kvällen inträffade en trafikolycka på riksväg 33 i Ingatorp. Eksjö räddningstjänst åkte till platsen tillsammans med fem ambulanser och en polisbil.

Fyra skadades i en trafikolycka i Ingatorp i söndags kväll.

Fyra skadades i en trafikolycka i Ingatorp i söndags kväll.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2006-07-24 06:27

Ett vittne som stod två meter från olycksplatsen berättar vad som hände:
- Den silverfärgade Volvon kom från Eksjö-hållet och stod i mitten och skulle svänga in mot Ingatorp. Då kom en grön Passat från Mariannelundshållet och körde rakt i sidan på Volvon. Troligen hade föraren inte sett att den andra bilen blinkade. Kanske var det solen som bländade föraren.
Vittnet slog genast larm och skyndade till olycksplatsen. I den gröna bilen satt en ensam man i 30-40-årsåldern. Han tog sig ur bilen med blod i pannan. Han verkade okej, men sedan svimmade han. I den silverfärgade bilen satt tre äldre, en man och två damer. Mannen satt på förarplatsen. En av damerna kom inte ur bilen, som hade kört rakt in i ett räcke och blivit helt intryckt. Hon hade ont i armen och klagade på buksmärtor. Bilen fick brytas upp så att damen kom ut. På plats såg det ut som att de fyra inblandade var lindrigt skadade, men det går inte att utesluta inre skador.
Trafiken stoppades under det att räddningsarbetet pågick och det tog 40 minuter innan trafiken släpptes på igen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om