Tredje sommaren i parken

Mariannelund har ju en sådan fin park! Varför inte hitta på något skoj tillsammans? Nu är det dags för tredje sommaren i parken.

Peter Salminen, Maria Sandebo, Fredrik Antonsson med döttrarna Elise och Jonie, förbereder för Sommar i parken på lördag.

Peter Salminen, Maria Sandebo, Fredrik Antonsson med döttrarna Elise och Jonie, förbereder för Sommar i parken på lördag.

Foto: Ivonne Svahn

Eksjö/Mariannelund2016-06-30 16:00

Tre gånger brukar säga vara en tradition och Peter Salminens idé om en sommarfest i parken har mötts av stor respons, de senaste två åren. Förra året kom cirka 400 personer.
På lördag är det dags för tredje året för Sommar i parken.

Förhoppningen är att många ska komma och att de ska ta med sig picknickkorgarna och slå sig ned i gröngräset, umgås och lyssna på underhållningen. Ingen entré tas ut besökarna får gärna ge en frivillig gåva för att täcka omkostnaderna.

– Det här har blivit en mötesplats och en folkfest och det var det som var tanken, säger Peter Salminen, som är ansvarig för evenemanget. Arrangör är samhällsföreningen tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan.

En rad lokala förmågor från Mariannelund, Rumskulla, Silverdalen och Eksjö kommer att ställa sig på scenen och framföra blandad sång och musik. De är Roy Ekeberg, Gölin Östman, Ugly Ducks, Pälle Askevik och KarinWestrin, Familjen Salminen, Oak Space Colletive, Ebba Wiktorsson och Hunky Dory.

Maria Sandebo och Fredrik Antonsson är konferencierer.

De hoppas naturligtvis på uppehåll och bra väder. Om det skulle bli riktigt ruskväder ställs evenemanget in.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om