Trögstartad publik kom igång till slut

Mitt i spelningen lägger sig Little Jinder sig ner på scenen ”Är ni med Eksjö? Nu får ni vakna!”. Det var artistens första gång i Eksjö och premiären var svårstartad.

Det regnade konfetti under Little Jinders spelning. Foto: Elin E Elmström

Det regnade konfetti under Little Jinders spelning. Foto: Elin E Elmström

Foto:

Eksjö/Mariannelund2016-08-30 12:30

Little Jinder debuterade 2008 med EP:n ”Polyhedron”och sedan dess har karriären gått uppåt. År 2015 vann hon en grammis för Årets Pop. I början av året gavs hennes tredje album ut och hon medverkar nu i årets omgång av tv-programmet ”Så mycket bättre” i TV4.

Trots att det är mycket som händer kring Little Jinders musikkarriär drog spelningen i början av lördagskvällen en mindre publikskara som inte riktigt ville släppa loss i kvällssolen. Vissa fans började dansa när konfettin exploderade ut från scen, men energi rullade inte riktigt igång.

Sångerskan gjorde sitt bästa när hon barfota sjöng popsångerna på svenska.

Basen briserade och sångerskan levererade bland annat låtarna ”Ligger med en ful” och ”Jag måste sluta leva som jag lever för evigt”. Men trots hennes uppmaning om att publiken måste vakna till liv lydde inte de tidiga besökarna utan de fortsatte istället att vaggade stillsamt på stället.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om