"Vill vara med och förändra boendet"

Pontus Eklind från Jönköping tillträdde nyligen som ny vd för Hjältevadshus i Hjältevad. En av de första sakerna han gjorde var att ställa sig på golvet i tillverkningens kärna.

Pontus Eklind har bytt badrumsinredningsbranschen mot industriellt husbyggande. Han har nyligen tillträtt som ny vd för Hjältevadshus i Hjältevad.

Pontus Eklind har bytt badrumsinredningsbranschen mot industriellt husbyggande. Han har nyligen tillträtt som ny vd för Hjältevadshus i Hjältevad.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2014-10-17 06:30


Pontus Eklind kommer närmast från ett uppdrag som vd för Vanna-Group där han varit drivande att bygga upp ett av Nordens ledande varumärkesbolag för badrum.
Hans intresse för inredning började egentligen för många år sedan då Pontus, som är född i Vaggeryd, började jobba i en butik i Jönköping. Här mötte han kunden och dess olika behov då han bland annat sålde diverse garderober och badrumsinredningar.

Följde med
Han och ägaren Jan Asplund blev ett vinnande team. När Jan Asplund bestämde sig för att starta en fabrik rekryterades snart Pontus Eklind till verksamheten. Så småningom blev det en företagskonstellation av Aspen och INR i koncernen Vanna-Group där Pontus Eklind innehaft vd-posten.
Nu har han dock lämnat badrumskoncernen för nya utmaningar inom industriellt husbyggande.
Tidigare veckopendlade han till Malmö så Hjältevad tycker han känns som hemma. Under resorna till och från kontoret försöker han hinna med diverse telefonsamtal.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om