William Isaksson lockade storpublik

Ett fullt torg i Mariannelund njöt i kvällssolen till vacker pianomusik av William Isaksson.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2016-08-01 15:50

Inga tvivel om att pianotalangen William Isaksson lockade folk till Sommartorget under torsdagskvällen. Redan en timma innan började folk samlas på torget. De flesta hade med sig hopfällbara stolar och spred ut sig på torget.

Det var stora förväntningar på Mariannelundssonen William Isaksson, som vissa kallar Mariannelunds svar på Robert Wells.

– Jag har stora förväntningar. Det kan man ha inför varje vecka av Sommartorget, det är en trevlig samlingspunkt, säger Mikael Sannergren som flitigt brukar besöka Sommartorget.

Arrangörer för kvällen var Mariannelundsbygdens Samhällsförening. Kvällen börjar med att arrangören ber William berätta om sin relation till Robert Wells. Under konserten spelar han blandat med lugna och fartfyllda låtar.

Det var allt från Robert Wells, Duke Ellington, Charlie Norman, Monica Zetterlund, Claes Janson till klassiska verk som ”Turkish March” av Mozart.

William avslutar kvällen med en fartfylld låt av Robert Wells och Charlie Norman som heter ”Nut Rocker”. Efter den ger hela torget stående ovationer, vilket gör att arrangören ber honom spela några extra nummer.

William Isaksson är nöjd med kvällen.

– Jag är mycket nöjd, levde verkligen upp till förväntningarna. Kul att det kom så himla folk för att titta på mig.

William Isaksson spelade vacker pianomusik under Sommartorget. Foto: Viktor Merell
William Isaksson spelade vacker pianomusik under Sommartorget. Foto: Viktor Merell
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om