WOW, VILKET ERKÄNNANDE ANNELI OCH JOHAN!

Zedig´s Glass och Konfektyr i Mariannelund tar plats i den prestigefyllda White Guide Café 2018. Smaka på den! – Vi är stolta, överväldigade och märkbart påverkade, säger ägarna Johan Zedig och Anneli Rimås, efter det smått chockartade beskedet.

Anneli Rimås och Johan Zedigs företag Zedig´s Glass tar plats i White Guide 2018

Anneli Rimås och Johan Zedigs företag Zedig´s Glass tar plats i White Guide 2018

Foto: Elin E Elmström

Eksjö/Mariannelund2018-04-17 19:37

White Guide är Nordens ledande guidesystem. I Sverige har restaurangguiden getts ut sedan 2005. Varje år testas och bedöms runt 800 restauranger, varav 600 får en plats i guiden.

Sedan 2013 publiceras också White Guide Café där Sveriges bästa caféer presenteras och bedöms utifrån kaffe- och bakverksutbud.

Som ett av 338 caféer i landet tar nu Zedig´s i Mariannelund plats i guiden.

Beskedet fick ägarna Johan Zedig och Anneli Rimås via telefon i går.
Anneli kom nedspringande till Johan och berättade att man ringt från caféguiden White Guide, som gjort ett anonymt besök med sin testpanel hos Zedig’s Glass och bedömt allt från företagets produkter till miljö och bemötande.

– Resultatet är att vi presterat så bra att dom tycker vi förtjänar en plats i deras välrenommerade guide över Sveriges bästa cafeér, skriver man på företagets hemsida.
– Vi är stolta, överväldigade och märkbart påverkade av att ha fått ett så fint kvitto på att den unika produkt vi skapat håller så hög klass, detta gör att vi nu mer än någonsin tror på framtiden och på vår nya etablering i Vimmerby.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om