Larm om trafikolycka – flera fordon inblandade

Det har inkommit ett larm till SOS. Flera fordon ska vara inblandade i en trafikolycka i Gullringen.

Bild från olycksplatsen.

Bild från olycksplatsen.

Foto: Jimmy Karlsson

Gullringen2022-11-17 07:08

Larmet inkom klockan 07.44. Enligt inledande uppgifter rör det sig om en olycka med flera fordon inblandade i Gullringen. Olyckan har skett inne i Gullringens samhälle i korsningen Stationsgatan/Storgatan. Trafikverket uppger att trafiken påverkas i båda riktningarna på väg 822 mellan Vagelhem och Gullringen. Enligt prognos bedöms trafiken påverkas fram till klockan nio på förmiddagen.

Uppdatering 08.19:

SOS pressjour uppger att fyra enheter från räddningstjänst varit på plats, men att tre av dem har redan hunnit lämna. Fyra ambulanser var tilldelade ärendet, men bara en är på plats. Vid klockan 8 meddelades att ena vägbanan var avstängd, men det skulle bara gälla under en kortare period. 

Uppdatering 08.25:

– Det rörs sig om en sidokollision med två personbilar. Ena har kört in i sidan på den andra i en korsning. Tre personer drabbade. Ambulans är på plats och undersöker en av dem som eventuellt behöver komma till sjukvård. Det beror på om personen anses skadad efter deras kontroll, berättar räddningstjänstens ledningsoperatör.

Räddningstjänsten uppges vara på plats ytterliggare ett tag. 

– Vi hjälper till med trafikdirigering och är på plats cirka en tio minuter till. 

Uppdatering 08.35:

Vimmerby Tidnings reporter Jimmy Karlsson är på plats och har pratat med insatsledaren från räddningstjänsten, som berättar att det inte blivit några personskador i sidokollisionen. 

Polisen har just anlänt till platsen, men räddningstjänsten räknar med att lämna inom kort. 

Uppdatering 08.55

Trafikverket uppger att trafiken inte längre är påverkad.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!