– Starten har varit väldigt bra. Vi har känt och känner oss väldigt välkomna, säger Sofie Didi, som tillsammans med Anna-Lena Monell drivit Horns Café sedan april i år.
Trots en pandemi med restriktioner menar hon att "responsen varit enorm", något som varken hon eller Monell förväntat sig.
– Vi har en stor uteservering och då funkar det ju bra att anpassa sig efter restriktionerna, konstaterar Monell och Didi tillägger:
– Men restaurangbranschen har drabbats hårt och det är lite vågat av oss att satsa så här, men jag kan faktiskt inte säga att pandemin eller restriktionerna har varit ett speciellt stort bekymmer.
Hur har det sett ut inkomstmässigt för er?
– Det är nog för tidigt att säga något om det. Det första året har man ju en hel del investeringar som ska göras, säger Didi.
Men omsättningsmässigt vill hon ändå påstå att sommaren gick över förväntan.
– Att sommaren blev så bra är ett stort plus. Sedan får vi se, vi känner oss fortfarande för, fortsätter hon.
Vad har ni för tankar och planer?
– Efter vår första sommar har vi lite tankar och idéer om ändringar, säger Monell.
Men än finns inga spikade planer. Däremot fortgår diskussionerna kring förbättringar och förändringar ständigt. Det bekräftar Monell.
– Vi har massor av tankar och återkommande event hela tiden. Vad kan vi göra för att locka folk till Horn? Det finns ju så många ställen att åka till just på sommaren, så det gäller ju att hitta en nisch som gör att folk väljer Horn.