Ny ordförande i vägförening

Nyligen hade Horn vägförening årsmöte. Det blev byte på ordförandeposten. Björn Jönsson tar över uppdraget efter Stig Dalesjö.

Björn Jönsson är ny ordförnde i Horns vägförening

Björn Jönsson är ny ordförnde i Horns vägförening

Foto: Lars-Göran Bexell

HORN2019-04-02 09:30

– Jag har varit ordförande i många år men nu sätter hälsan stopp och då är det bättre att någon annan tar över och Björn blir perfekt som ordförande, säger Stig Dalesjö.

Till ny ordförande valdes Björn Jönsson. Övriga i styrelsen är kassör Robert Sandén, sekretare Roland Svensson och ledamöterna Lars-Erik Gustavsson och Kennet Johansson. ersättare är Frank Roshamn och Börje Carlsson. Revisor är Jimmy Melkersson. Förra årets stora jobb för vägföreningen var ett stort asfaltarbete på Hornåbergsgatan. Det var lagning efter bredbandsgrävning.

Förra året åkte föreningen på en smäll, då man upptäckte att Ådalabron inte håller måttet. I år kommer föreningen att lägga 100 000 kronor på nytt vägräcke, då det nuvarande har röstat sönder. Fram till att bron är åtgärdad är hastigheten sänkt till 30 kilometer i timmen över bron och maxvikten är satt till 3,5 ton. Under 2019 kommer det även till en del mindre asfalteringsjobb och det vanliga underhållet.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om