1995 tog de över efter sin far. På boendet bor främst medelålders människor med psykiska funktionssvårigheter och de kommer ifrån olika håll i länet och andra närliggande kommuner.
Det är Charles Roshamn som är verksamhetschef och Madeleine Roshamn som är biträdande föreståndare, men de delar på verksamhetsansvaret.
– Kontakten med myndigheter, personal och handläggare delar vi på. Det gör vi för att båda ska ha så mycket insyn som möjligt, säger Charles Roshamn.
När deras far bestämde sig för att lämna stod Charles och Madeleine Roshamn inför ett beslut om de skulle göra likadant eller ta över själva. I det läget var Madeleine gravid och det passade bättre att Charles gick utbildningen för att kunna ta rollen som verksamhetschef.
Även om deras arbete präglas av mycket administrativt, är de även med och arbetar direkt med de boende på Hjulebo. De är med och går på det rullande helgschemat för att vara så delaktiga som möjligt i hela vårdverksamheten.
Nästa år har de haft verksamheten i 25 år och just nu ser de positivt på framtiden.
– Vi är ett tight gäng som jobbar här. De flesta har arbetat länge tillsammans och vi alla har roligt ihop, säger Madeleine Roshamn.
På en liten ort som Hycklinge kan det vara svårt att hitta personal när de yngre väljer att flytta ifrån samhället för att studera och bo i större städer.
– De flesta ungdomarna bor i storstäderna och de flesta utbildar sig också i storstäderna och då blir det svårt att få dem att vilja jobba i Hycklinge. Men jag tycker att det är bra att vi har en stark grupp av människor i vår personal som vi är jätteglada över att vi har hos oss, säger Charles Roshamn.
I dagsläget har Hjulebo 15 vårdplatser där samtliga är fyllda. Något som de har lagt stor prioritet på är att ha en anställd psykiatriker som regelbundet besöker boendet.
– Det är en styrka som vi ser det och det har vi även fått beröm för av våra uppdragsgivare. I dag är det ingen självklarhet att ha en psykiatriker knuten till sig men vi tycker det är viktigt att vi har det, säger Charles Roshamn.
Annars har de mött god respons på att vårdboendet har mycket natur runtomkring.
– Vi tror att det kan ge en positiv känsla bland de boende. Att de har närhet till natur och den friska luften, säger Madeleine Roshamn.