22 000 besökare på Hultsfreds marknad

22 000 besökare kom till årets stora folkfest i Hultsfred då HFK för andra året i följd stod som värdar för Hultsfreds marknad. Många knallar gjorde bra affärer under dagen då det emellanåt var både svettigt och trångt i marknadsgångarna när kommersen var i full gång.

Det var mycket folk som besökte helgens marknad i Hultsfred.

Det var mycket folk som besökte helgens marknad i Hultsfred.

Foto:

Hultsfred2011-08-29 06:24


Vädret visade sig från sin allra bästa sida denna lördag med strålande solsken och klarblå himmel och det var många som passade på att göra en utflykt till Hultsfreds marknad denna dag för att strosa omkring på området och handla diverse varor.
Det är en mycket nöjd marknadsgeneral som vår tidning träffar under lördagsförmiddagen då han sitter och tar det lugnt på en bänk utanför marknadskontoret i Emarps gamla stationsbyggnad.
- Allt har flutit på bra och merparten av alla knallar kom redan på fredagskvällen så vi har haft det ovanligt lugnt under lördagsmorgonen. Och det är roligt att se att så mycket folk har kommit till årets marknad, säger marknadsgeneral Leif Jutegård.

God kommers
För emellanåt var det riktigt trångt ute i marknadsgångarna under lördagen då tiotusentals besökare passade på att fynda bland alla varor som fanns till försäljning, för Hultsfreds marknad har gjort sig känd som en köpstark marknad med kvalitetsvaror och i år var definitivt inget undantag.
För här kunde man handla allt från de traditionella marknadskaramellerna till smycken, kläder och mängder med läckra matvaror.
På plats fanns även Erikssons Tivoli som erbjöd marknadsbesökarna hisnade turer i roliga karuseller.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om